ASSENDELFT - Na een melding is een controle uitgevoerd in een woning aan Steffens Weer in Assendelft. Daar werden 16 xtc-pillen en een gram hennep aangetroffen. Daarbij werden ook allerlei materialen aangetroffen die doorgaans gebruikt worden voor drugshandel, zoals weegschalen, wikkels, zakjes en versnijdingsmiddelen. Alle vondsten zijn in beslag genomen en de politie heeft een aanhouding verricht. Het pand is per direct gesloten voor de duur van zes maanden.

Zaanstad heeft een streng sluitingsbeleid in de strijd tegen ondermijnende drugscriminaliteit. De tijdelijke sluiting is bedoeld om drugshandel tegen te gaan en criminele netwerken te verstoren. Dit draagt bij aan het vergroten van de veiligheid en leefbaarheid in de buurt.

Melding maken via de politie of Meld Misdaad Anoniem

Melding maken van (vermoedens) van criminaliteit kan bij de politie (0900-8844). Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem. Zij zijn zeven dagen per week bereikbaar via 0800-7000. Anoniem melden kan ook via het online formulier: www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/