ZAANDAM - Eydenberg Retail Projects neemt zo'n 7200 m2 grond af aan de Schoot en wordt op dit deel van HoogTij buurman van het net verhuisde bedrijf Zuiver. Het bedrijf gaat op haar nieuwbouwlocatie een kantoorruimte, showroom, werkplaats en opslag bouwen. Op donderdag 7 maart ging wethouder Gerard Ram van economische zaken langs bij directeur Jorim Thomas om dit te vieren.


Wij willen Zaanse bedrijven die willen groeien in Zaanstad de ruimte geven', zegt Ram. 'Zeker als ze een bijdrage leveren aan duurzame werkegelegenheid. Eydenberg is een voorbeeld van een innovatief 'maak'-bedrijf, passend bij het Zaanse DNA, vernieuwend en hands-on. Ze gaan op deze plek een mooi gebouw neerzetten en ik ben blij dat we dit binnen onze gemeentegrenzen kunnen faciliteren'.

Enthousiast team
Eydenberg Retail Projects is een snel groeiend en innovatief retail bureau, dat zich richt op de conceptontwikkeling, productie en installatie van marketingcampagnes, concept stores, winkelmeubilair en beursstands van verschillende toonaangevende merken. De sleutel naar succes ligt bij het enthousiaste team van 3D ontwerpers, marketeers, project managers, werkvoorbereiders, productie- en installatieteam. Met ditzelfde enthousiasme heeft Eydenberg onlangs een tweede kantoor geopend in Israël. Meer informatie is te vinden op: https://eydenberg.com/.

Roots in Westzaan
Jorim Thomas ziet de nieuwbouw op HoogTij helemaal zitten. ''De roots van Eydenberg liggen in Westzaan, dus voor ons is het onwijs tof om weer Westzaan als onze thuisbasis te hebben. Zeker op zo'n zeldzame locatie met een mooi uitzicht over het Noordzeekanaal.'' Het streven is dat Eydenberg in de tweede helft van 2019 start met de bouw van haar pand op HoogTij.

Over HoogTij
Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal. HoogTij ligt aan de zuidwestkant van Zaanstad, aan het Noordzeekanaal. Met Amsterdam, een zeehaven en Schiphol om de hoek, is uw onderneming op HoogTij deel van één van de vijf sterkste economische regio's van Europa. Vestiging van uw bedrijf op HoogTij betekent dat u meeprofiteert van de sterke economie in de metropoolregio en de goed opgeleide en internationaal georiënteerde bevolking. HoogTij is aantrekkelijk door zijn diversiteit aan kavels, de ligging aan diepzeewater met de mogelijkheid tot aanleg van een eigen laad- en losfaciliteit, hoge milieucategorieën en kansen voor duurzaamheid. http://www.hoogtij.com/