Half bewolkt4.7 ℃

Koken met Liefde in Heerhugowaard

Koken met Liefde

Zeldenruststraat 3
1704BR Heerhugowaard
072-5716391
06-14639832
info@kokenmetliefde.nu
https://www.kokenmetliefde.nu/

Koken met Liefde

Koken Met Liefde staat voor koken vanuit de basis met ingrediënten zoals het door de natuur bedoeld is met verse, eerlijke, lokale aardappelen, groenten en kruiden!

Wij betrekken onze onbewerkte producten van de lokale telers om de hoek, vers van het land waarin alle vitamines en mineralen nog puur zijn en vol van smaak. En dat proef je! We gebruiken biologisch vlees en de vis komt vers van de afslag.

Een gezonde en gevarieerde maaltijd is een belangrijke basisbehoefte voor ieder mens. Vindt u het lastig om uw maaltijd zelf te bereiden, heeft u moeite met het doen van de boodschappen of heeft u gewoon geen tijd ? Kies voor Koken Met Liefde en wij zorgen dat de maaltijd met nét dat beetje meer aandacht en liefde gratis bij u bezorgd wordt door uw vaste bezorger! De maaltijden kunnen eventueel ook afgehaald worden.

U kunt uw keuze maken uit de menukaart die per seizoen wordt aangepast en waarin de seizoensgroenten zullen variëren. Wij starten met koken en bezorgen op de dinsdag en vrijdag. U kunt natuurlijk ook meerdere maaltijden op een dag bestellen.

Indien u dieetwensen heeft, een bestelling wilt doen of andere vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via de website, email of telefoon.

U bent van harte welkom bij Koken Met Liefde en wij wensen u alvast een smakelijk eten!

Foto's van Koken met Liefde

Koken met Liefde image 1
Koken met Liefde image 2
Koken met Liefde image 3

Zoek een bedrijf in Zaandam:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Beoordeling(en)


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Koken met Liefde. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map