Zaandamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte motregen5.9 ℃

Massagepraktijk Aylin in Zaandam

Bezoekadres:

Massagepraktijk Aylin

Aria 15
1507VR Zaandam
06-36455641
info@massagepraktijkaylin.nl
http://massagepraktijkaylin.nl/

Massagepraktijk Aylin

"Massagepraktijk Aylin is een kleine sfeervolle praktijk aan huis, waar persoonlijke aandacht voor de cliënt voorop staat. Je kunt bij ons terecht voor een ontspanningsmassage, maar we werken ook klachtgericht.

Massage is een cadeautje voor je lichaam en geest en kan niet vaak genoeg gegeven worden! In de huidige tijd waarin we onszelf voorbij rennen is het cruciaal om zo nu en dan even te onthaasten en jezelf pure ontspanning te gunnen. De sfeer in de praktijkruimte en de rustgevende achtergrondmuziek tijdens de massage dragen bij aan de ontspanning.

Massage brengt ontspanning, maar biedt ook verlichting bij o.a. stressklachten, hoofdpijn, (chronische) nek-, rug- en schouderklachten. Bij specifieke klachten willen we graag samen met jou in gesprek een behandeling of een behandelplan vormgeven om je klacht te verlichten.

In onze praktijk kun je ook terecht voor de workshop "leren baby masseren". Ontzettend leuk voor zowel ouders als grootouders. Deze workshop kan ook thuis gegeven worden. Verder verzorgen we stoelmassages voor zowel particulieren als bedrijven."

Foto's van Massagepraktijk Aylin

Massagepraktijk Aylin image 1
Massagepraktijk Aylin image 2
Massagepraktijk Aylin image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Massagepraktijk Aylin. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map