ZAANDAM - Het was vandaag gezellig druk bij de Albert Heijn aan de Vrieschgroenstraat (hoek Vermiljoenweg) in Zaandam. De winkel ging na een flinke verbouwing weer open voor de klanten. Naar schatting waren er in het eerste uur al ruim 1.250 bezoekers. "We krijgen leuke reacties. Klanten zijn blij dat we weer open zijn en vinden de winkel erg mooi", zegt supermarktmanager Sander Boutsma. "Bovendien hebben we ook al vaak gehoord dat de bekende gezellige sfeer gewoon is gebleven."

Albert Heijn Vrieschgroenstraat heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo'n € 27.500 - aan Voedselbank Zaanstreek geschonken. "Weggooien is natuurlijk zonde. We hebben een goede samenwerking met Voedselbank Zaanstreek. Het is daarom fijn dat we dit goede doel extra kunnen ondersteunen", aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Vrieschgroenstraat 5 in Zaandam is elke dag open van 8:00 tot 22:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.