ZAANDAM - Tijdens de voorjaarsvakantie hoef je je niet te vervelen want online valt er genoeg te beleven in het ZaanThuisTheater. In samenwerking met Bureau vanaf 2 presenteert het Zaantheater 27 voorstellingen voor kinderen en hun ouders. Van 20 tot en met 28 februari zijn er elke dag drie voorstellingen online te bewonderen.

Yes, het is bijna voorjaarsvakantie! Een bezoekje aan het theater zit er helaas niet in. Maar niet getreurd want het Zaantheater brengt theater bij jou thuis! Samen met Bureau vanaf 2 heeft het Zaantheater een programma samengesteld met maar liefst 27 doldwaze voorstellingen. Elke dag zijn er drie voorstellingen te bewonderen, om 10.00 uur een leuke peutervoorstelling, om 14.30 uur een show waarbij iedereen van vier jaar of ouder kan aanschuiven en om 16.00 uur een bijzondere voorstelling voor de liefhebber. Het zijn registraties van eerder gespeelde voorstellingen. Zo is onder andere Hakim op zaterdag 20 februari te zien met zijn voorstelling ‘Hakim op zijn best’, op donderdag 25 februari kan je op stap met Gonnie & Gijsje en Dirk Scheele ziet je graag, samen met Dikkie Dik, op zondag 21 februari.

Alle 27 voorstellingen die in de voorjaarsvakantie te zien zullen zijn, staan op www.zaantheater.nl en kaarten zijn vanaf vandaag te bestellen. Een familieticket kost €7,50 per voorstelling, waarmee je met het hele gezin de gekozen voorstelling kunt bekijken.