ZAANDAM - Albert Heijn bouwt in hoog tempo winkels om naar het allernieuwste concept waarin vers, digitale vernieuwing en gemak voor de klant centraal staan. De supermarkt aan de Hermitage in het Stadshart Zaandam is nu aan de beurt. Voor deze ingrijpende verbouwing sluit de winkel donderdag 1 juli om 19:00 uur tijdelijk de deuren. De heropening vindt plaats op dinsdag 13 juli om 11.00 uur.


Albert Heijn Hermitage is de tweede Zaanse Albert Heijn die het nieuwste concept krijgt. Dinsdag 29 juni opent de compleet vernieuwde winkel in Saendelft en later in juli volgt Albert Heijn Zaandijk Rooswijk.

Vers, ook voor onderweg
“We krijgen een ruim opgezette winkel met een heel groot versaanbod waartoe bijvoorbeeld ook dagelijks vers aangeleverde sushi behoort”, vertelt supermarktmanager Lynn Boiten. “Ook komt er een speciaal assortiment voor onderweg. Dat bestaat onder andere uit verschillende soorten koffie, belegde broodjes en smoothies. Dit aanbod krijgt een eigen plek in de hal van de supermarkt. Afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa, klanten hoeven hiervoor niet de winkel in.” Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Langeweide 77, Vrieschgroenstraat 5 en Koningin Julianaplein 10.