ASSENDELFT - De Hobbyvlinder in Assendelft heeft besloten om het accent van de hobby-/wolwinkel te verleggen. De nadruk komt op Draden en Draadjes; alles op het gebied van haken, breien, punchen en borduren op stof en kaart.

In de loop der jaren is het assortiment steeds uitgebreider geworden tot meer dan 3000 kwaliteitsproducten.Het nieuwe assortiment is al verkrijgbaar en wordt nog uitgebreid, allerlei garens, gereedschappen en patronen om te haken, breien, punchen of borduren op stof en kaart.Hopelijk kunnen na de zomer ook de zo gezellige en succesvolle haakworkshops weer doorgang vinden!

Vandaar de enorme UITVERKOOP ! Alle snijmallen en stempels met figuren worden opgeruimd met kortingen tot wel 60%. De uitverkoop duurt de hele zomervakantie, maar wees er snel bij, dit is éénmalig en OP=OP! Er valt nu nog te kiezen uit een heel groot assortiment figuren zoals dieren, planten, mannen, kerst- en winter, baby - geboorte enz. Deze figuren komen niet terug in het assortiment; tekstmallen en stempels blijven wel, natuurlijk voor aantrekkelijke prijzen.

Over De hobbyvlinder
In 2012 besloten moeder en dochter Saskia en Minou hun passie te volgen en een eigen hobbywinkel te starten met kwaliteitsproducten voor lage prijzen.