ZAANDAM - Anneke Wijdogen-Vis wordt per 1 februari 2020 de nieuwe directeur van Stichting Marketing Zaanstreek. Zij is momenteel nog Director of Sales bij Corendon Hotels & Resorts. Anneke Wijdogen-Vis wordt de vervanger van Lex Kruijver die eerder besloot om zich weer volledig te focussen op zijn eigen bureau (Respons) in Amsterdam.

Wijdogen-Vis is woonachtig in Zaandam en kent derhalve de Zaanstreek goed. Met de aanstelling van Anneke kiest Marketing Zaanstreek voor iemand met veel ervaring op het gebied van marketing en sales. Met het oog op het toenemende belang van partnerships voor Marketing Zaanstreek zal de kennis en ervaring die Anneke op dit vlak meebrengt heel goed van pas gaan komen.

Cees Tip, voorzitter van de Raad van Toezicht, is zeer verheugd met de aanstelling van Anneke: "Zij is een Zaanse en kan uit eigen ervaring Zaankanters en mensen van buiten enthousiast maken voor onze Zaanstreek waar wonen, werken, cultuur en recreëren echt in de lift zitten".

Zaanstreek verder op de kaart
Het contact met organisaties voor citymarketing in haar huidige functie heeft Anneke Wijdogen-Vis enthousiast gemaakt voor Marketing Zaanstreek: "De Zaanstreek heeft ontzettend veel te bieden en ik kijk er dan ook naar uit om samen met de lokale partners én het enthousiaste team van Marketing Zaanstreek aan de slag te gaan om onze mooie streek verder op de kaart te zetten bij zowel bewoners, nationale en internationale bezoekers."