ZAANDAM - Yogadreams biedt een goed gefundeerde basis van de houdingen vanuit de ashtanga yoga en filosofie van de Sutra’s van Patanjali en Bhagavad Gitta, waarop je verder kunt bouwen en verdiepen. De verdieping begint bij jezelf, bekend worden met je eigen lichaam betekent ook dat je het lichaam van een ander makkelijker kan lezen en doorgronden. Ieder lichaam is waardevol en uniek en vraagt om de juiste aanpassingen in een les.

Sabine Geers:"Wat ik fijn vond aan de opleiding is dat er aandacht is voor alle aspecten van yoga en het achtvoudige pad. De integratie van de yogafilosofie, anatomie, etc. zorgt naar mijn idee voor een brede basis die verder gaat dan alleen kennis van de asana’s."

Persoonlijke ontwikkeling
Wat we erg belangrijk vinden en waar we je graag bij begeleiden is jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat iedereen iets unieks te bieden heeft en willen graag omhoog halen wat dat is. Wie ben jij, waar sta je voor en wat maakt dat mensen juist bij jou lessen willen komen volgen? De opleiding doe je ten eerste voor jezelf en je eigen ontwikkeling en daaruit kun je bepalen of je dit ook over wilt dragen als docent. I’ts up to you!

Sabine Geers:"Het meest waardevolle wat ik uit de opleiding heb gehaald is meer bewustwording van mijn eigen lichaam en mijn valkuilen. Ik vond het heel mooi om na te denken over wat de yama’s en niyama’s voor mij betekenen en wat mijn belangrijke waarden zijn van waaruit ik wil leven en lesgeven. Dit heeft er voor gezorgd dat ik hier meer bewust van ben tijdens mijn eigen practice op de mat, het lesgeven, maar ook in het dagelijkse leven. "

Wat heb ik nodig om een goede docent te worden?
Nieuwsgierigheid! Nieuwsgierig zijn naar yoga en naar de ontwikkeling van jezelf, durf de uitdaging aan te gaan op zowel het fysieke, mentale, emotionele en spirituele pad. Door jezelf te ontwikkelen kun je een ander laten groeien! Het doel Het doel hiervan is dat je op een creatieve, inspirerende en speelse manier je lessen kunt verzorgen en je leerlingen verbaal en non-verbaal kunt ondersteunen in het herkennen en ontwikkelen van hun eigen potentieel. Voor ons een van de belangrijkste elementen die een goede yogadocent kenmerkt.

Kijk voor meer info op https://www.yogadreams.nl/