ZAANDAM - Soms vragen nabestaanden zich na het afscheid af of ze de juiste keuzes hebben gemaakt. Was dit het hoe hun dierbare het ook zou willen? Daarom is het belangrijk om wensen van tevoren te bespreken. Zo weten nabestaanden dat ze het goed hebben gedaan. Ook voor uzelf kan het fijn zijn om alvast na te denken over uw eigen uitvaart. Het geeft u en uw nabestaanden vaak een gevoel van rust als de uitvaart is besproken en vastgelegd.

Waarom kiezen voor Monuta Roel van der Wielen?

De tijd nemen voor mensen en een mooie uitvaart regelen. Het klinkt zo gewoon, maar Monuta Roel van der Wielen merkt telkens weer hoe bijzonder nabestaanden dit vinden. Monuta Roel van der Wielen geeft mensen een vertrouwd gevoel zonder afstand. Hij staat open voor alle ideeën en bespreekt de mogelijkheden. Een opbaring thuis en de uitvaart in de achtertuin, het café of theater? Het is allemaal mogelijk. Fijn aan Monuta Roel van der Wielen is dat je als nabestaanden nergens aan bent gebonden. Hij kan overal naar uitwijken en alles regelen.

Vrijblijvend gesprek of digitaal vastleggen
Tijdens een vrijblijvend voorgesprek met Monuta Roel van der Wielen kunt u uw wensen vastleggen. U neemt de wensen door en Monuta Roel van der Wielen vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid. Samen bespreekt u hoe u graag wilt dat de uitvaart eruit komt te zien. Kiest u voor een begrafenis of crematie? Welke uitvaartkist wilt u? En heeft u ideeën voor de muziek en bloemen? Uw uitvaartverzorger komt zelf uit de regio en is bekend met alle lokale mogelijkheden, zoals lokale gebruiken en afscheidslocaties.

Vindt u het fijner om uw uitvaartwensen digitaal vast te leggen? Kies dan voor Monuta Uitvaartwensen. U legt uw wensen rondom de uitvaart dan heel gemakkelijk per onderdeel vast.

Waarom wensen bespreken?
Roel van der Wielen vertelt: "Mensen vinden het nog steeds heel moeilijk om over hun eigen uitvaart te praten. Zelfs wanneer bekend is dat ze niet lang meer te leven hebben. Ik begrijp dat. Rustig bespreek ik dan welke onderdelen bij een uitvaart horen en wat hierbij allemaal mogelijk is. Na afloop van zo’n gesprek hoor ik dan de opluchting. Ik krijg terug hoe fijn ze het vinden dat deze zorg nu is geregeld en dat ze het uit handen van hun gezin hebben kunnen nemen. Dat vind ik mooi, want bij de nabestaanden voel ik daarna ook de rust. Zij hoeven niet meer te gokken wat hun dierbare had gewild, maar weten dat het zo goed is."

Vrijblijvend gesprek aanvragen
Neem contact op met Monuta Roel van der Wielen als u vrijblijvend uw uitvaartwensen wilt bespreken of meer wilt weten over wat Monuta Roel van der Wielen voor u kan betekenen.