ZAANDAM - In december komt er een magische gloed over Zaandam; sluit je aan bij de eerste editie van de betoverende Zaanse Kerstlichtjes Wandeling en ontdek de prachtig verlichte straten en huizen van Oud West en de Russische Buurt. Hier zijn tientallen prachtige versierde huizen verzameld in één wandelroute. Vanaf 9 december is de route beschikbaar, maar 16 december is de centrale lichtjeswandeling. Dus ontmoet medewandelaars of verzamel je (klein)kinderen, vrienden, familie en buren en maak van 16 december een onvergetelijke avond!


🍹 Geniet van heerlijke extra’s onderweg: leuk is om te starten of eindigen bij de Bullekerk, waar tot 20.00 uur kerstmarkt is. En maak een pitstop bij de lokale ondernemers als Zaansch Faam en Luttel en Zuks voor de laatste kerstinkopen!

🕔 Datum en tijd: 16 december; Vanaf de schemering tot in de avond. Je bent vrij om de route te lopen zoals je wilt. Alle deelnemende huizen staan op de route/ plattegrond. Deze kan je vinden via Instagram of via de nieuwsbrief (zie adres hieronder) en er komt een kastje met flyers met de plattegrond in de tuin bij Botenmakersstraat 106. Vanaf 9 december zijn de huizen in ieder geval versierd, dus voel je vrij om de wandeling ook op een ander moment te lopen.

Je volgt alle updates via Instagram op: www.instagram.com/kerstlichtjeswandeling
Daar is vanaf heden ook de route te bekijken.

Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief met de laatste informatie en de route. Stuur dan een mail naar zaansekerstlichtjeswandeling@gmail.com 🌟✨

Mis deze unieke kans niet om de prachtige lichtjes van Zaandam te ontdekken en de feestelijke sfeer te proeven!