KROMMENIE - De Brug Krommenie tussen Krommenie en Wormerveer in de gemeente Zaanstad wordt op 16 juni een aantal keer opengezet om metingen te kunnen verrichten.


Verkeer op de N203 moet daarom tussen 10.00 en 12.00 uur rekening houden met meerdere openingen van de brug en maximaal 5 minuten oponthoud.

De provincie Noord-Holland werkt aan een plan om de Brug Krommenie te vervangen. De brug Krommenie bestaat uit 2 bruggen die Wormerveer met Krommenie verbinden. Om beide bruggen toegankelijk en veilig te houden voor weg- en vaarverkeer, is een grootschalige renovatie van de brug noodzakelijk. Op 16 juni worden er metingen verricht aan de brug. De bestaande afmetingen en contouren van alle onderdelen van de brug worden vastgelegd en omgezet tot 3D-modellen. Daarmee kunnen de plannen voor renovatie verder uitgewerkt worden. Voor de metingen is het noodzakelijk dat de brug tussen 10.00 uur en 12.00 uur een aantal keer maximaal 5 minuten openstaat. Verkeer op de N203 moet rond die tijdstippen van opening rekening houden met enige oponthoud.

Meer informatie

(Vaar)weggebruikers en omwonenden met vragen of klachten kunnen contact opnemen met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800-0200600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.