KROMMENIE - Op 18-05-2022 heropent Coop Heiligeweg aan Heiligeweg 69 als Plus Heiligeweg. De supermarkt heeft haar klanten heel veel te bieden. Nog meer goed eten, een ruim assortiment met veel verse producten én de vertrouwde services en gezichten.


Resultaat van fusie tussen Coop en PLUS
Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop-supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS-winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop-oranje wordt PLUS-groen. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder dus Plus Heiligeweg.

Service en vriendelijkheid
De supermarkt is volledig vernieuwd, maar daarmee verdwijnt het goede van de vertrouwde Coop-winkel niet. Nick van Dijk “Ondanks een ander uiterlijk blijven we de vertrouwde service bieden met de bekende gezichten en de kwaliteit die onze klanten van de Coop-supermarkt gewend zijn. En daarbij zorgen we natuurlijk voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar.”

Ambachtelijk en vers
Ambachtelijk en vers staan bij PLUS Heiligeweg centraal. Op de versafdeling vinden klanten een zeer uitgebreid assortiment groenten, fruit en verse kruiden. Bij de bakkerij worden de Korenlander broodjes in de winkel van vers deeg afgebakken. Dat is te ruiken en te proeven! Ook voor verantwoorde vis en kwaliteitsvlees is de klant bij PLUS Heiligeweg aan het juiste adres.

Naast een hoofdrol voor verse producten, vinden klanten ook veel biologische producten en een ruim Fairtrade-assortiment: eerlijke producten voor een eerlijke prijs. Verder mogen klanten rekenen op populaire Laagblijvers: alledaagse producten die elke dag laag geprijsd zijn. Ze zijn te herkennen aan het paarse logo.

Nick van Dijk: “Onze klanten hebben aandacht voor goed eten – puur, vers en het liefst uit de buurt. Onze vernieuwde supermarkt heeft daarvoor alles in huis. Goed en gezond eten blijft belangrijk. Elke dag bieden we onze klanten verse producten uit de buurt tegen scherpe prijzen.”

Scan&Go en online boodschappen bestellen
Klanten kunnen hun boodschappen online bestellen via PLUS.nl en thuis laten bezorgen of ophalen in de winkel. Op het Scan&Go-plein kunnen klanten desgewenst zelf hun boodschappen scannen en afrekenen. Natuurlijk blijven ook de vertrouwde gezichten achter de kassa de klanten helpen.

Openingsactie
Heel Krommenie zal weten dat de nieuwe PLUS Heiligeweg wordt geopend op 18 mei om 09:00 uur. Tijdens de feestelijke opening ontvangen klanten een lotnummer waarmee zij gegarandeerd een van de geweldige prijzen winnen. Waaronder heerlijke producten uit de nieuwe winkel. Met het lot maken klanten ook nog eens kans op de hoofdprijs: één minuut gratis winkelen!