ZAANDAM - Sinds kort is er een Corona Sneltest Point in Zaandam. De coronasneltesten voldoen aan strenge eisen: de antigenentest voldoet aan de regels van de GGD en het RIVM en de antistoffentest is zelfs Europees CE gekeurd. Men werkt uitsluitend met professionals, onder toezicht van BIG geregistreerde arts Theo Kessels.


Snel jouw werknemers laten testen op corona? Het kan bij Corona Sneltest Point met een Coronatest voor bedrijven, zorg en onderwijs.
Men stelt zichzelf hieronder voor:

Wie zijn wij?
Corona Sneltest Point Zaandam is onderdeel van Coronasneltestpoint Nederland gevestigd te Alphen aan de Rijn. Twee ondernemers uit de evenementen branch en reisbranche welke het afgelopen jaar creatief hebben moeten omdenken om toch te kunnen blijven ondernemen en zo ook dit tot stand is gekomen. En met succes! Op het moment zijn er 11 testlocaties door het land en er zijn nog een aantal in de pipeline waarvan nu ook twee in Zaandam. Gerund door ondernemers die zich niet uit de veld laten slaan door COVID-19.

Wat wij doen?
Mensen kunnen bij ons kiezen uit 3 verschillende testpakketten:

1. Antigenen test (neusswap) – Deze is voor mensen die beginnende klachten ervaren. Deze corona sneltest is door de GGD/RIVM goedgekeurd. Middels een neus swab nemen onze professionals deze bij je af. Na 15 minuten ontvang je de uitslag per mail. EUR 69,50,-

2. Antistoffen test (bloedprik) – Heeft men al langer klachten variërend van 2 tot 14 dagen, dan adviseren we de Zekmed vingerprik bloedtest te reserveren. Deze test kan tevens aantonen of je in het verleden een Covid-19 infectie hebt gehad (als de antilichamen nog zichtbaar zijn) en is CE goedgekeurd. EUR 69,50,-

3. De Combi-test (Neusswap + bloedprik + reisdocument) – Wil je optimaal getest worden dan adviseren we beide testen te doen. Dus de GGD/RIVM Abbott neusswab en de CE gekeurde Zekmed vingerprik test. Daarbij ontvang je bij een negatieve uitslag automatisch een non-COVID-19-reisverklaring welke is afgegeven door de officieel BIG geregistreerde arts Theo Kessels. Uitsluitend bij de combi test kun je deze verklaring krijgen. EUR 99,50,-.

Waarom testen bij Corona Sneltest Point.
Een Reguliere PCR-test bij het GGD is gratis! Daarnaast biedt deze PCR-test voor veel mensen voldoende duidelijkheid. Wij zijn er niet op uit om te concurreren met het GGD en willen iedereen stimuleren een test af te nemen bij een partij waar zij zich goed bij voelen.

Corona Sneltest Point Zaandam biedt echter een aantal voordelen ten opzichte van het GGD:

- Bij een combi-test leveren wij een non-Covid-19-reisdocument uitgegeven door een BIG-geregistreerde arts, hiermee kunt u veilig reizen (dit is bij de GGD niet mogelijk).
- De GGD werkt met de PCR-test, de uitkomst van deze test laat vaak meer dan 10 uur op zich wachten. Werkgevers zijn hun personeel vaak een hele werkdag kwijt voordat ze hun medewerker weer met een gerust hart kunnen laten werken. Onze sneltesten geven na 15 minuten een betrouwbare uitslag.
- Vandaag reserveren is vandaag testen. Onze capaciteit is voldoende om iedereen die vandaag boekt vandaag nog te testen.
- Zakelijk testen

1. Vouchers: Werkgevers hebben de mogelijkheid om bij ons testvouchers aan te kopen met een unieke code. Deze kunnen ze vervolgens uitdelen aan werknemers. De medewerkers kunnen vervolgens met deze code een online afspraak maken.
2. Testen op locatie: Wanneer een werkgever zijn werknemers collectief wilt laten testen op het virus kunnen wij testen op locatie. Op deze manier brengen wij de test naar de mensen.

7 dagen in de week open te reserveren via www.zaandam.coronasneltestpoint.nl