ZAANDAM - Vermogensbeheerder CORUM verhuurt per 1 juli ca. 1.700 m2 van de voormalige MediaMarkt-vestiging in Zaandam aan Speelgoedketen ToyChamp.

De winkelruimte is gelegen aan de Hermitage 16, in het winkelcomplex Hermitage in Zaandam. Het shoppingcentrum is de verbinding tussen Zaandam Centraal Station en de Gedempte Gracht.

De nieuwe vestiging in Zaandam wordt de 24e winkel van ToyChamp in Nederland en de 33e in de Benelux. De speelgoedretailer biedt een uitgebreid assortiment speelgoed, gaming, gadgets, school- & schrijfwaren en seizoenartikelen in de winkels die alle minimaal 1.400 m2, groot zijn. ToyChamp organiseert regelmatig meet & greets en kinderen kunnen hun favoriete speelgoed uittesten tijdens interactieve demo-shows. De opening van de vestiging in Zaandam staat gepland voor 28 juli aanstaande.

KroesePaternotte en Studio Real Estate zijn namens verhuurder CORUM betrokken geweest bij de verhuur van de voormalige MediaMarkt locatie in winkelcentrum Hermitage. De verhuurder is sinds begin 2019 eigenaar van het winkelcomplex, waar nog enkele beschikbare ruimtes in de verhuur staan.