ZAANDAM - Aanstaand 24 en 25 februari vindt de eerste editie van CreaDays plaats in TAETS Art and Event Park in Zaandam. De plek voor creatievelingen om hun creativiteit tot bloei te laten komen. Tijdens deze beurs kan je deelnemen aan diverse creatieve workshops. Ook kan je handgemaakte creaties en diverse hobbyartikelen kopen.

CreaDays

Tijdens CreaDays vind je alles voor de creatieve hobbyisten, of je nu gek bent op plannen of houdt van schilderen. Op deze beurs is van alles te vinden voor de creatieveling. Met meer dan 100 stands is er voor elke hobbyist wat leuks te vinden. Neem een kijkje op de website voor alle deelnemende exposanten.

Workshops en demonstraties

Gedurende de beurs zijn er tal van creatieve workshops en demonstraties die je kunt bijwonen. Van het graveren van glas tot aan het maken van je eigen sieraden, tijdens CreaDays zijn er voor jong en oud een leuke activiteiten te vinden. Benieuwd naar welke workshops plaatsvinden tijdens CreaDays, kijk dan voor een volledig overzicht op de website van CreaDays.

Algemene informatie

Wat : CreaDays

Waar : TAETS Art and Event Park Zaandam, Middenweg 62, 1505 RK Zaandam

Wanneer : 24 en 25 februari 2024

Openingstijden : 10:00 – 17:00

Tickets : Volwassenen €10,- / Kinderen 7 t/m 12 jaar €5,- / Kinderen t/m 6 jaar gratis

Website : www.creadays.nl