ZAANDAM - Het is eindelijk zover. Na een bijzonder jaar staat het nieuwe theaterseizoen voor de deur. Op donderdag 24 juni start de kaartverkoop van het Zaantheater. Het publiek kan dan kaarten kopen voor alle voorstellingen van het nieuwe seizoen. Het is een mooie en brede programmering geworden met meer dan 240 voorstellingen.


Afgelopen vrijdag heeft het Zaantheater het nieuwe theaterseizoen aan het publiek gepresenteerd en op donderdag 24 juni start de kaartverkoop. Het is een brede programmering geworden. Grote namen, aanstormende talenten, prachtige musicals, vrolijke jeugdvoorstellingen, mooie toneelstukken en spetterende concerten, er is voor ieder wat wils. En met zo'n 250 voorstellingen is het duidelijk dat heel Nederland er klaar voor is. Bezoekers kunnen op de website van het Zaantheater het nieuwe seizoen bekijken en kaarten kopen voor hun favoriete voorstellingen.


Het seizoen wordt feestelijk geopend op vrijdag 17 september met het theaterconcert ‘James Bond in Concert’, een voorstelling waarbij de mooiste titelsongs van de James Bondfilms worden vertolkt door het 42-koppig Noordpool orkest en solisten Ruben Hein en Elske DeWall. Toneelliefhebbers kunnen hun hart op halen bij het moordmysterie van Agatha Christie ‘The Mousetrap’ met Willeke van Ammelrooy en Frederik Brom en de voorstelling ‘Vrijdag’ van Toneelgroep Maastricht met in de hoofdrol Fedja van Huêt en Anniek Pheifer. Na 8 jaar van afwezigheid op het toneel keert Fedja van Huêt terug naar het theater en speelt de hoofdrol in deze nieuwe bewerking van het stuk van Hugo Claus.

Er valt heel veel te lachen in het nieuwe seizoen. Bekende cabaretiers waaronder Paulien Cornelisse en Lebbis komen met hun nieuwe voorstelling naar Zaandam. En nieuw talent kan weer worden ontdekt in het Zaantheater zoals Alex Ploeg, Rosa Da Silva en Nesim El Ahmadi. Ook barst het nieuwe seizoen bijna uit zijn voegen van de leuke jeugdvoorstellingen. Zo kunnen de kleine theaterbezoekers griezelen tijdens ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ of leren bakken van Rutger van den Broek (winnaar eerste seizoen Heel Holland Bakt) tijdens ‘De Verrukkelijke Kinderbakshow’.


Kaarten bestellen
De kaartverkoop van het nieuwe seizoen van het Zaantheater is gestart op donderdag 24 juni. Kaarten zijn nu te bestellen via www.zaantheater.nl