ZAANDAM - Op woensdag 30 december kun je gelukkig het jaar afsluiten met een nieuw en spannend project: de live gespeelde online voorstelling De Rode Knop van Het Laagland. Een leuke activiteit van het Zaantheater voor het hele gezin in de kerstvakantie, vanuit je luie stoel.

THEATER WAAR JE VOOR THUISBLIJFT

Vanuit de huiskamer kijk en chat je mee met 4 bijzondere personages. Vanaf de bank reageer jij niet alleen op hen, maar zij ook op jou. En dat niet alleen: je blijft zeker niet de hele tijd in je stoel zitten. De showmaster van De Rode Knop vraagt om aan een aantal bijzondere opdrachten mee te doen. Niks moet, alles mag. Theater was nog nooit zo interactief! Bekijk op woensdag 30 december om 19:30 uur deze voorstelling lekker thuis op je computer, met het hele gezin vanaf de bank. Tenminste, als je ergens tussen de 8 en 108 jaar bent.

Maak kennis met vier figuren en die spannende rode knop die symbool staat voor het loslaten van de regels waar je iedere dag mee te maken krijgt. Natuurlijk zijn regels hartstikke fijn. Maar er zijn regels die je af en toe moet kunnen loslaten. Hoe verleg je je grenzen? Spannend…maar soms zó lekker! De Rode Knop is een theaterbeleving vanuit thuis die je inspireert en blij maakt. Precies wat we nodig hebben in deze tijd.

Meer informatie vindt vind je op www.zaantheater.nl