WORMERVEER - Op zaterdag 2 en zondag 3 september vindt alweer de 4e editie plaats van het Funky Vegan Festival. Met een zonnig goed bezochte editie van mei j.l. nog fris in het geheugen vindt het festival wederom plaats bij De Jungle in Wormerveer.

Tijdens hét nummer 1 Vegan Event van Nederland slenter je tussen de talloze foodtrucks en kraampjes met een aanbod van exotisch klinkende ingrediënten tot cosmetica, schoenen, accessoires en kleding.

Ook het creatieve programma mag er zijn. Zo staan er diverse dj’s geprogrammeerd, vinden er verrassende optredens van aanstormende singer songwriters plaats, zijn er doorlopend diverse betekenisvolle sprekerssessies die je kunt bijwonen, kunnen de kinderen lekker stoom afblazen in de Kids Playground en is er ook een heuse Silent DJ Stage te vinden op het festivalterrein.

Het aanbod is 100% Vegan maar door de breed gevarieerde, muzikale en creatieve opzet is het festival er voor jong en oud. En of je wel of niet (volledig) Vegan bent, maakt helemaal niet uit. Volgens de organisatie is juist iedereen van harte welkom.

Kaartjes kosten slechts € 9,95 per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Tickets kun je bemachtigen via de website www.funkyveganfestival.nl. Hier vind je ook het totale aanbod van het festival terug.