ZAANDAM - Het Nederlands elftal deze zomer tóch op het grote doek zien? Dat kan bij Pathé Zaandam. In alle steden waar Pathé is gevestigd zullen de EK-wedstrijden van het Nederlands elftal te zien zijn. Zo kunnen voetballiefhebbers toch samen met andere fans live genieten van het Nederlands elftal.

Pathé vertoonde in de voorgaande jaren vaker populaire voetbalwedstrijden, zoals de finales van de Johan Cruijff-schaal, Champions League, EK’s, WK’s en wedstrijden uit de Eredivisie en Keuken Kampoen Divisie. Deze voorstellingen werden altijd zeer gewaardeerd. De volgende poulewedstrijden van het Nederlands elftal staan op het programma in de 20 steden waar Pathé is gevestigd.

Speelschema
· 13 juni 21:00 Nederland - Oekraine
· 17 juni 21:00 Nederland - Oostenrijk
· 21 juni 18:00 Noord Macedonië – Nederland

Zodra het Nederlands elftal de poule overleefd en doorgaat naar de volgende ronde, zal deze wedstrijd in de programmering worden bijgeplaatst. De wedstrijden worden vertoond met de tussenbeschouwing, maar zonder voor- en nabeschouwing.

Tickets kosten €8,50 en zijn te koop via https://www.pathe.nl/film/25651/ek-2021-nederlands-elftal. Er is per zaal plek voor maximaal 50 bezoekers. Uiteraard gelden bij alle wedstrijden de corona maatregelen.