ZAANDAM - Slechts 9 jaar na de officiële opening heeft Pathé Zaandam de grens van 3 miljoen bezoekers bereikt. Tessa Looij werd tijdens haar bezoek aan IT: Chapter Two verrast met het bericht dat zij de 3 miljoenste bezoeker was bij Pathé Zaandam. De theatermanager Pieter Verhoeven overhandigde Tessa een mooie bos bloemen én een gratis Pathé Unlimited Gold card waarmee ze een half jaar lang gratis naar de film kan.


Tessa kan de komende weken al volop genieten van Pathé Unlimited Card: op dit moment draaien naast IT: Chapter Two ook de volgende topfilms in de zalen van Pathé Zaandam: Angel Has Fallen, The Lion King en Angry Birds 2. Daarnaast is vanaf 12 september ook de langverwachte Downton Abbey film te zien.

Pathé bedankt de 3 miljoen bezoekers die van Pathé Zaandam zo’n enorm succes hebben gemaakt. De vertrouwde bioscoop met 6 zalen en 1175 stoelen heeft een grote aantrekkingskracht in de stad en regio. Enerzijds door de luxe en het comfort, de hartelijke ontvangst en eersteklas service; anderzijds door het grote en diverse aanbod. Pathé Zaandam vertoont niet alleen de nieuwste films in de meest innovatieve beeld- en geluidskwaliteit. Ook biedt Pathé Zaandam iedereen, van jong tot oud, elke dag een unieke bioscoopbeleving met specials en events, zoals zoals opera-, sport- en muziekprogramma’s, Ladies Nights, Pathé Selected en veel meer.