ZAANDAM - Vandaag ging de compleet verbouwde Albert Heijn in het Stadshart Zaandam open. De supermarkt heeft nu het allernieuwste winkelconcept en biedt meer vers en gemak. Albert Heijn Hermitage heeft ook een speciaal assortiment voor onderweg, met bijvoorbeeld broodjes en verschillende soorten koffie - alles om zo mee te nemen.

Albert Heijn zit al sinds 1985 in het centrum van Zaandam. Tot 2006 op het Ankersmidplein, daarna op een tijdelijke locatie aan het Noordschebos. In 2010 verhuisde de winkel naar de huidige plek aan Hermitage. “Medewerkster Manuela Hespen heeft de laatste twee verhuizingen meegemaakt. Bijzonder, en daarom aan haar de eer om onze vernieuwde winkel te openen. Zij vindt dat de winkel nog nooit zo mooi is geweest als nu”, vertelt supermarktmanager Lynn Boiten. De opening was gezellig. Medewerkers zongen een zelfgemaakt lied, de gevel was versierd en er liep een levensgrote hamster rond.

Heel veel vers
Kiezen voor gezond en lekker eten kan bij Albert Hermitage nu nog gemakkelijker. Het versaanbod is groot en gevarieerd, van bietjes en paksoi tot de lekkerste vega(n) producten en maaltijden. Ook is er dagelijks vers aangeleverde sushi. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas, tapas en vers gegrilde lekkernijen. De bakkerij biedt behalve verschillende soorten brood ook lekkere taarten, gebakjes en chocolade.

Voor onderweg
Iedereen die onderweg is of tijdens werk of studie tussendoor even wat wil halen kan uitstekend terecht bij de vernieuwde Albert Heijn. In de hal van de supermarkt vind je een speciaal assortiment to go met keuze uit verschillende soorten koffie, broodjes, fruit, snacks en sapjes. Voor deze producten hoeven klanten de winkel niet in. Het afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa. De supermarkt heeft elektronische schapkaartjes en beschikt nu over elf zelfscankassa’s. De winkel is zeer energiezuinig. “We hebben led-verlichting en met de restwarmte van de koelingen verwarmen we de winkel. We gebruiken geen gas meer en dat levert een forse energiebesparing op”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan Hermitage 4 in Zaandam is elke dag open van 8:00 tot 22:00 uur.