ZAANSTAD - De vrijwilligers van Groengrijs zijn opgelucht dat het allemaal is gelukt. Het was veel werk om alle partijen te spreken en de afspraken vast te leggen. Het resultaat mag er zijn: 16 december rijdt de Groengrijs bus om 08u20 precies naar Oberhausen om iedereen om 11u00 bij CentrO af te zetten. U vindt daar de gezellige Kerstsfeer met Kerststallen en meer dan 250 overdekte winkeltjes. Om 16u30 stappen we weer in de bus en om 19u00 zijn we terug in de Zaanstreek.


Het past helemaal in de doelstelling van de Groengrijs bus. Gezellig op stap met een groep mensen. Of je nu een beperking hebt, de deur bijna niet uit komt, of een krappe beurs hebt, voor 5 euro kan iedereen een dag uit met Groengrijs.


Dat een touringcar niet voor 5 euro per persoon naar Duitsland heen en weer kan rijden zal duidelijk zijn. Dankzij de ZaansePas krijgen deelnemers korting. En dat maakt het mogelijk dat iedereen bij een dagtocht van groengrijs kan instappen. Of u nu eenzaam bent of weinig kan besteden. Iedereen kan en mag mee.


Wilt u zeker zijn van een plaats in de bus en voorkomen dat u op de wachtlijst terecht komt, reserveer dan vandaag nog een plaatsje in de bus. De ZaansePas wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Zaanstad. Hebt u nog geen ZaansePas? Kijk voor meer informatie op de website www.ZaansePas.nl


Inschrijven voor een dagtocht kan op www.Groengrijs.com

Het aanbod van Groengrijs geldt voor alle bezitters van een ZaansePas.

ZaansePasprijs voor een dagtocht varieert van €5,- tot €7,- (normale prijs van een dagtocht €12,50,- tot €25,-)

De ZaansePaskorting is geldig voor alleen de pashouders, deelnemers die geen geldige Zaanse pas hebben kunnen wel mee, maar voor de normale prijs.