ZAANDAM - De Zeister pianist Wouter Harbers geeft door heel Nederland koffieconcerten, waarin hij klassieke pianomuziek toegankelijk maakt voor een breed publiek. Woensdagochtend 29 september komt hij naar de sfeervolle Bullekerk om de vleugel te bespelen.

Tijdens dit koffieconcert staat muziek uit Moskou op het programma: spectaculaire pianomuziek! Hoogtepunt daarvan is Rachmaninovs Tweede Pianoconcert, een groot stuk voor orkest en solist. Wibi Soerjadi schreef een speciale pianobewerking hiervan. Kerst 2019 speelde hij dit in Het Concertgebouw te Amsterdam. Wouter zat in de zaal, en dacht: dit wil ik ook kunnen! 29 september speelt hij deze versie van dit meesterwerk in de Bullekerk.

Naast virtuositeit is er ook ruimte voor verstilling in pianopareltjes van Tsjaikovski. Tijdens het concert vertelt Wouter over de achtergrond van de muziek, zodat de muziek echt tot leven komt. Vooraf is er koffie en na afloop is er ruimte voor ontmoeting.

U vindt de Bullekerk aan de Westzijde 75, hartje Zaandam. De zaal is open vanaf 10:30u, het concert begint om 11:00u en duurt een uur. Entree 17,50 euro (incl. koffie vooraf). Uiteraard binnen de coronavoorschriften, waardoor slechts beperkt kaarten beschikbaar zijn. Bestel uw tickets via www.koffieconcerten.nl