ASSENDELFT - Vandaag opende vaste klant Kerst Mink de vernieuwde Albert Heijn Saendelft. De supermarkt in Assendelft is flink verbouwd en heeft nu het allernieuwste winkelconcept met extra aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. Meteen na opening ontvingen supermarktmanager Stephanie Koops en haar medewerkers al de eerste complimenten. “Klanten zijn enthousiast over de grote keuze in vers en over de zelfscankassa’s. Ook vinden ze het fijn dat de paden lekker breed zijn en de winkel ruimer aanvoelt”, aldus de supermarktmanager.

De vernieuwde winkel ziet er eigentijds en overzichtelijk uit. Er is een groot versplein met heel veel groente en fruit. Kiezen voor gezond en lekker eten kan nu nog gemakkelijker, mede dankzij een ruim aanbod aan ultraverse maaltijden, verspakketten en maaltijdsalades. Ook is er dagelijks vers aangeleverde sushi. Voor ontbijt, lunch en borrel is er volop keuze uit vleeswaren, kaas en tapas. Bij de bakkerij vind je verschillende soorten brood, taarten, gebakjes en chocolade.

Sneller afrekenen met zelfscan
De supermarkt heeft elektronische schapkaartjes en overal hangen grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Ook is er een mooie bloemen- en plantenafdeling. Het afrekenen gaat nu nog sneller met zelfscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk.

Kleurwedstrijd
Albert Heijn Saendelft is zo ingericht dat klanten met kinderen er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Er zijn speciale kinderwinkelwagentjes en een aantrekkelijke kinderhoek. Stephanie Koops: “Speciaal voor onze kleine klanten hebben we een openingsactiviteit. Kinderen kunnen vanaf nu bij de servicebalie een kleurplaat ophalen en voor 10 juli weer inleveren. We kiezen de vijf mooiste ingekleurde platen uit. Deze kinderen krijgen een leuke prijs.”

Albert Heijn Saendelft aan het Kaaikhof 22 in Assendelft is open van maandag tot en met zondag van 7:00 tot 22:00 uur. Gratis parkeren.