ASSENDELFT - Maandag 13 januari is het eerste Haakcafé bij De hobbyvlinder in Assendelft van 19:00-21:00u

Lijkt het je leuk om een gezelschap te haken of te breien, dan ben je van harte welkom in Assendelft. Onze groep bevat hakers en enkele breiers van diverse leeftijden. We geven elkaar nieuwe inspiratie en deskundige hulp om alle projecten met goed gevolg af te maken.

Je komt binnen in een kleurrijke kamer met heel veel soorten garen, merken als Durable, Lammy yarns en Beijer zijn goed vertegenwoordigd.Op maandag 13 januari start het eerste haakcafé van 2020. Elke 2e maandag en 4e woensdag van de maand kan iedereen aanschuiven om in gezelschap te haken van 19:00-21:00u, kosten zijn €5,- p.p.Haken is een hobby die nog steeds heel populair is, maar niet iedereen lukt het zonder begeleiding, "Doe ik de steek nu echt wel goed?", "Hou ik het goed vast?", "Hoe kan ik nu precies de steken zien?". Daar is het haakcafé voor en de haakworkshop voor beginners.

In het haakcafé kun je aan je eigen project verder haken of 1 van onze haakworkshops volgen, zoals haken voor beginners of nieuwe technieken leren; kabels, mozaïek of tunische haken.

Alle inlichtingen bij De hobbyvlinder, Pluimgraaf 16, tel. 06-45391698 (whats-app), email: info@dehobbyvlinder.nl