ZAANDAM - Nieuwe hedendaagse danslessen voor volwassenen en ouderen in Zaandam. Van 4 september t/m 15 december geeft Dance Connects wekelijks hedendaagse danslessen in alle stadsdelen van Amsterdam, Diemen, Amstelveen en vanaf zaterdag 16 september voor het eerst ook in Zaandam. De danslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht conditie, beperkingen en/of financiële situatie.

Bij Dance Connects Community draait dansles niet alleen om pasjes leren of een strakke choreografie, maar vooral om jezelf versterken en ontwikkelen, diverse dansstijlen ontdekken en samen plezier maken. In elke les werk je onder begeleiding van professionele en gespecialiseerde dansdocenten op dynamische wijze aan je houding, balans, coördinatie, conditie en expressie.

Ons motto is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt. Heb je moeite om de lessen te kunnen betalen? Dan kom je hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor korting of gratis lessen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Een proefles is altijd gratis en instromen kan op elk gewenst moment.

Hou jij van bewegen, muziek, actief en creatief bezig zijn én leuke mensen ontmoeten? Wees welkom en dans mee.

MODERNE DANS 50+
FluXus Verkadefabriek
Westzijde 168
Zaterdag 09.00 - 10.00*
*Start op 16 september

Meer informatie vind je op www.danceconnects.nl. Of neem contact op via info@danceconnects.nl of 020-2611058.