ZAANDAM - Bewegen, beleven, ontdekken en genieten staan centraal bij de Zaanse Herfst Experience. Kinderen die houden van sport, cultuur en lifestyle kunnen van maandag tot en met vrijdag gratis mee doen met leuke en afwisselende activiteiten.

Sportbedrijf Zaanstad heeft tezamen met sportverenigingen, cultuur en lifestyle aanbieders een programma samengesteld in heel Zaanstad voor kinderen van 6 t/m 17 jaar. Er zijn zowel binnen- als buitenactiviteiten van 13:00 tot 16:00 uur.

Zaanse SPECIAL Herfst Experience
Na een vrolijke en zonnige special experience in de zomervakantie, is besloten in de herfstvakantie weer een mooi evenement te organiseren voor kinderen met en zonder een beperking. Samen plezier maken en bewegen is leerzaam en zorgt voor lachende gezichten. Vrijdag 22 oktober staan: bamboe bouwen, dansen, trommelen, schminken en nog veel meer op het programma in sporthal Zaanstad-Zuid.

Kleine Zaankantertjes

Voor de allerkleinste Zaankantertjes is er op donderdag 21 oktober de Zaanse Mini Herfst Experience. Kinderen van 3 tot en met 5 jaar worden van 10:00 tot 12:00 uur, getrakteerd op workshops als: boetseren, dansen, judo, muziek en theater. Ook kunnen de mini’s zich vakkundig laten omtoveren tot piraat, tijger of iets anders moois, met schmink en glittertattoo’ s.

Samen meedoen met activiteiten zorgt voor nieuwe vriendschappen, daarnaast ontwikkelen kinderen nieuwe vaardigheden en ontdekken zij talenten!

Meer weten over de Zaanse Herfst Experience?
Informatie over de locaties en aanvangstijden is te lezen op www.zaanse-experience.nl. Voor de Mini experience en Special experience dienen de deelnemers zich vooraf on-line aan te melden.

Veiligheidsrichtlijnen
Uiteraard vinden alle activiteiten die Sportbedrijf Zaanstad organiseert plaats volgens de RIVM richtlijnen en het protocol verantwoord sporten.
Meedoen met deze activiteiten? Kijk op www.zaanse-experience.nl