ZAANDAM - Vier de zomer aan het water op dit heerlijke terras met uitzicht op het Noordzeekanaal. Geniet samen van drinks & bites en kom een potje poolen, jeu de boulen of speel een van de andere games tijdens de borrel.

Een van de meest unieke locaties van Nederland ligt er niet verlaten bij deze zomer, want vanaf 20 juni is het Balkenhaven Pop-up Terras geopend in Zaandam. Verwacht tafels vol lekkere bites, drankjes en een fantastisch uitzicht. Dit terras aan het Noordzeekanaal is de ultieme plek waar je de hele dag en avond kan zitten, drinken en eten. En dat is niet het enige, je kan ook je vrienden uitdagen voor een potje poolen of jeu de boules tijdens jullie wekelijkse borrel. Zelfs bij minder weer, het blijft natuurlijk Nederland, hoef je je geen zorgen te maken. Je kan nog steeds binnen een drankje drinken bij de bar, in de serre of op het overdekte terras.

Zorg wel dat je van tevoren reserveert zodat je gegarandeerd bent van een chill plekje op het terras, aan het water of binnen bij de bar zodat je de hele dag en/of avond kan eten, drinken en spelen.

Balkenhaven Pop-Up Terras is op woensdag, donderdag en zondag geopend van 10:00 - 22:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 23:00 uur. Reserveren kan via balken-haven.nl.

Feestelijke openingsborrel op 26 juni
In deze tijden grijpen we natuurlijk alle mogelijkheden aan voor een borrel! Daarom nodigen we je uit voor een feestelijke openingsborrel op vrijdag 26 juni van 17:00 tot 23:00. Tijdens deze opening proosten we samen op een heerlijke zomer op het Balkenhaven Pop-up Terras, onder het genot van cocktails, lekkere beats en een fijn zonnetje. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles verloopt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Op zondag doen we deze feestelijke opening nog even dunnetjes over voor de kleinste feestgangers. Tussen 11:00 en 15:00 zijn zij welkom voor een minidisco. Compleet met feestelijke drankjes, hapjes & schmink.

Zelf een feestje geven?
Op zoek naar een leuke en unieke plek voor een besloten feest? Bij Balkenhaven Pop-up zijn allerlei activiteiten te organiseren van nerfen tot poolen en jeu de boule. Huur de serre, bar of het terras af en laat alles lekker uit handen nemen!

Naast de besloten feesten bieden wij ook zalen aan voor commerciële verhuur. Zoek je een locatie om een zakelijke presentatie te houden of jouw werk tijdelijk ergens uit te voeren? Of heb je zelf een leuk idee om iets te organiseren of neer te zetten op de Balkenhaven pop-up? Wij kunnen een van de ruimtes voor je vrijhouden en staan open voor allerlei leuke suggesties. Ook hier houden wij rekening met de richtlijnen van de RIVM.