ZAANDAM - Voor spanning en sensatie moet je in de meivakantie in het Zaantheater zijn. Twee familievoorstellingen zorgen voor spektakel waar het hele gezin van kan genieten. Met het spannende Beuk! (4+) duik je in een fysieke rollercoaster vol achtervolgingen, slapstick en komische valpartijen. Voor een ouder jong publiek gaat het dak eraf met Checkpoint Theater (8+), waar er, net als in het populaire tv-programma, idiote proeven en spektakel plaatsvinden. Tickets voor deze voorstellingen zijn te boeken via Zaantheater.nl.

Beuk! (4+) – Kim van Zeben Theaterproducties

Sjef de Muis wordt dakloos als zijn thuis-boom zonder pardon wordt omgezaagd. Achtervolgd door een hongerige uil, vlucht Sjef weg van zijn gesloopte huis. In paniek vindt hij zijn toevlucht onder een huisje in het bos. Hier gaat hij nooit meer weg! Maar de bewoner van dit huis, Beuk de Houthakker, is hier niet blij mee. Dit is haar eigendom. Die muis moet weg, koste wat kost. Als ook Uil de uil om de hoek komt kijken, is de chaos compleet. Beuk, Sjef en Uil raken steeds meer verstrikt in hun strijd om het bos. Maar van wie is dat bos nu eigenlijk echt?

Donderdag 2 mei
Aanvang: 15.30 uur

Tickets € 12,-

Checkpoint Theater

– Het dak eraf!

Checkpoint Theater, Het dak eraf! is de nieuwste theatershow uit de Checkpoint reeks, vol spektakel, plezier, idiote proeven en interactie. De bezoekers worden meegenomen in een wereld van ontploffingen, schietende knakworsten en met elektromagneten lopen over het plafond. Ook is er een wedstrijd met rollerskates die aangedreven worden door vlakschuurmachines. Durf jij te kijken?

Donderdag 2 mei
Aanvang: 19.30 uur

Tickets vanaf € 19,75