ZAANDAM - Stichting Marketing Zaanstad heeft half september Ilse Zaal verwelkomd als nieuw lid van de Raad van Toezicht.

Ilse Zaal is werkzaam in de advocatuur en was tot twee maanden geleden gedeputeerde bij de provincie Noord-Holland. Ilse: “In mijn tijd als gedeputeerde heb ik mooie plekken in Noord-Holland gezien en veel inwoners en innovatieve ondernemers ontmoet, waaronder ook in de prachtige Zaanstreek. Marketing Zaanstad geeft vorm aan de identiteit van een streek die blijft groeien, innoveren en inspireren. En daar draag ik graag aan bij.”

Stichting Marketing Zaanstad werkt aan een positiever imago voor de Zaanstreek, vooral in de Metropoolregio Amsterdam. Dat doet Marketing Zaanstreek door het verbeteren van de reputatie van de Zaanstreek als aantrekkelijke plek om te wonen, te bezoeken of een bedrijf te vestigen. Daarnaast verleidt de stichting mensen om in de Zaanstreek te komen wonen of de Zaanstreek te bezoeken.

Met de komst van Ilse Zaal is afscheid genomen van Fred van Dam. Met deze wisseling bestaat de Raad van Toezicht van Marketing Zaanstad nu uit Cees Tip, Tom Krijns en Ilse Zaal.