ZAANDAM De jaarlijkse Carols from Scratch dag bij FluXus valt dit keer op zaterdag 8 december 2018 en de inschrijving is inmiddels gestart. Na een dag kerstliederen instuderen is er om 16.30 uur een presentatie in de Westzijderkerk in Zaandam.


Carols from Scratch begint om 10.00 uur bij FluXus op Westzijde 148 in Zaandam. De muziek kun je eventueel al vanaf 25 november afhalen. De dag is inclusief koffie, thee en een lekkere lunch. De Carols from Scratch-dag staat wederom onder leiding van twee heren die hun strepen in muzikaal Zaanstad dik hebben verdiend: de zeer ervaren dirigent Piet Hulsbos en Herman Rouw, jarenlang de dirigent van de Christelijk Oratorium Vereniging, die het geheel op piano zal begeleiden.Heb je ervaring met het zingen in een koor, dan is dat een pré. Maar zonder ervaring ben je ook van harte welkom om je aan te sluiten bij de Carols from Scratch.

Carols voor kinderen
Er is ook weer een Kinder Carols die om 13.00 uur start onder leiding van de gerenommeerde kinderkoordocente Maite Tife. Beide Carols-activiteiten worden om 16.30 uur afgesloten in de Westzijderkerk (Bullekerk) met een optreden waarbij de kinderen de intermezzi verzorgen van de presentatie van de volwassenen.

Inschrijven kan via de site met een mail naar muziek@fluxus.nl of een telefoontje naar 075 – 635 61 11.