ASSENDELFT - Op zondag 24 maart a.s. wordt er in het historisch Raadhuis van Assendelft een kleine trouwbeurs georganiseerd in samenwerking met het Historisch Genootschap, Bruidsmode Mariska, Tammy Taart, Quo Fotografie, Lynn’s Bruids Team, B&B ‘t is voor de Bakker, Schoone Flowers And More, Orca Oldtimer Replica Club en andere regionale ondernemers.

Een huwelijk: een moment van verbintenis met mensen om je heen die het dichtst bij je staan. Voel je welkom in het voormalige gemeentehuis van Assendelft waar geschiedenis en liefde samenkomen.

Dit historische pand heeft een sfeervolle en warme uitstraling en in de raadzaal zijn diverse originele objecten bewaard gebleven. Misschien trouw je wel op de plek waar jouw ouders en zelfs grootouders elkaar het ja-woord hebben gegeven. Of je legt een basis voor een nieuwe familietraditie in het tijdloze prachtige Raadhuis. Uniek en bijzonder, een plek waar toekomst en verleden samen komen. Een plek om te delen en lief te hebben!

Bij een huwelijksdag komt veel meer kijken dan alleen elkaar het jawoord geven. Op die dag wil je er op zijn mooist uitzien, fantastische foto’s laten maken, naar de trouwlocatie rijden in een fantastische auto en overnachten in een B&B in de buurt. Kom en laat je inspireren tijdens deze kleine, maar fijne trouwbeurs. Toegang gratis.

Datum : zondag 24 maart 2024

Tijd : 14:00 tot 17:00 uur

Locatie : Raadhuis Assendelft

Adres : Dorpsstraat 370 in Assendelft