ZAANDAM/AMSTERDAM - Vijf jonge ondernemers die grotendeels stil kwamen te staan door het wegvallen van de evenementenbranche, hebben met de feestdagen in het vooruitzicht een nieuw doel gevonden. Met behulp van twee oude Kerstboom Meneren, met maar liefst 33 jaar ervaring, kreeg men weer een vooruitzicht, een team en een naam. Verweven met hun oude branche, zetten zij een nieuwe beleving neer.

Aan de Rijder 1A te Zaandam en het Stadionplein 300 te Amsterdam is een heus kerstbos aangelegd. De ultieme en veilige manier om op gepaste wijze een uitje te maken van het uitkiezen van de ideale kerstboom. Groot of klein, dik of dun, men heeft voor ieder wat wils.

Naast de verkoop van kerstbomen doet Kerstboom Meneer ook iets terug voor de zorghelden van 2020. Iedereen met een zorg-werkpas krijgt op vertoon een korting van 15% op de kerstboom.

Lotte Wijnberge van de gloednieuwe onderneming laat weten: 'Wij besteden extra aandacht aan het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, in de vorm van een donatie. Eén van onze oude Kerstboom Meneren was patiënt bij dit ziekenhuis. De man die ons bij elkaar bracht, vanuit zijn naam een extra bedankje voor de goede zorgen'.

Kijk voor meer info op https://www.kerstboom-meneer.nl/