WORMERVEER - Een kerstboom kopen is een hele happening bij Shoppingcenter Noorderveld. Met een warme chocolademelk in de hand en kerstliedjes op de achtergrond kun je de kerstbomen even rustig bekijken terwijl de kinderen zich uitleven op het springkussen of in het Shoppingcenter Noorderveld kindertreintje. Ook kun je op zoek naar de beste kerstcadeaus bij onze variatie aan winkels. Ga op de foto met de arrenslee en maak kans op € 100,- shoptegoed!

Kerstshoppen
Net na het Sinterklaasfeest is dit hét moment om de mooiste kerstboom in huis te halen. De mooiste kerstbomen kun je vinden bij Praxis, Gamma en Welkoop. Om helemaal in de kerstsfeer te komen wordt er warme chocolademelk aangeboden en zorgt Soli Zaandijk voor een muzikale noot. De cadeaus voor onder de kerstboom vind je bij onze grote variatie aan winkels. Deze zijn natuurlijk allemaal geopend. Kom dus gezellig kerstshoppen bij Shoppingcenter Noorderveld!

Maak kans op € 100,- shoptegoed
Ga op de foto met de arreslee, tag #shoppingcenternoorderveld en maak kans op €100,- shoptegoed. Je maakt ook kans door een kaartje in te vullen en achter te laten in één van onze winkels.

Gratis kinderactiviteiten
Ook aan de kinderen is gedacht. Over het terrein rijdt de Shoppingcenter Noorderveld express, een gezellig treintje voor de kinderen en daarnaast kunnen ze zich uitleven in het snowglobe springkussen.

Over Shoppingcenter Noorderveld
Op Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer vind je alles op het gebied van wonen, tuin en doehet-zelf. Ook tref je hier Babypark, de grootste babywinkel van Europa, kinderdagverblijf Smallsteps Noorderkabouters en Piet de Wit Fietsen. Shoppingcenter Noorderveld is goed bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Nieuw op Shoppingcenter Noorderveld
Binnenkort openen Kramen Kunst & Antiek en Restaurant Food Unie de deuren op Shoppingcenter Noorderveld.
Op de hoogte blijven? www.shoppingcenternoorderveld.nl

Zaterdag 7 december van 12:00 tot 16:00uur