ZAANDAM - KFC werkt samen met bezorgplatform Uber Eats in Zaandam en breidt daarmee haar bezorgservice flink uit. Vanaf nu kunnen klanten in twintig steden - waaronder Zaandam - via de Uber Eats app hun favoriete KFC-producten bestellen en thuis laten bezorgen. De samenwerking met Uber Eats is versneld live gegaan, omdat de vraag naar contactloze bezorging flink is toegenomen.

Benjamin Lauritz, General Manager KFC Northern Europe: "Delivery vormt een steeds belangrijker onderdeel van onze groeistrategie. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus zitten veel meer mensen thuis en hebben wij de vraag naar goede bezorging flink zien toenemen. We zijn dan ook erg blij dat wij samen met Uber Eats ons bezorggebied versneld hebben kunnen uitbreiden en mensen daardoor op een makkelijke, snelle en contactloze manier kunnen laten genieten van de producten van KFC."

Eenvoudig en contactloos
Het contactloos bezorgen via Uber Eats is vanaf nu mogelijk in de volgende steden: Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda, Capelle aan den IJssel, Den Bosch, Den Haag, Hoofddorp, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen, Rijswijk, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Zaandam, Zoetermeer en Zwolle. De bestelling is eenvoudig te plaatsen en te volgen via de Uber Eats app.

Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: "Met de uitbreiding van Uber Eats naar Zaandam willen we het restaurant-gevoel bij nog meer mensen thuis brengen. KFC is wereldwijd een van de populairste restaurants en daarom zijn we blij dat je nu ook in Zaandam met één druk op de knop je favoriete KFC-maaltijd kunt laten bezorgen."

Over KFC Nederland
Als onderdeel van KFC Northern Europe heeft KFC Nederland meer dan 75 restaurants. Iedere dag wordt de kip door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers.