ASSENDELFT - Met veel enthousiasme heeft Babino Kinderopvang op 1 juli 2018 een nieuwe groep geopend op kinderdagverblijf Assendelft. Opvang voor kinderen van 0-4 jaar.

Babino
Babino Kinderopvang is een professionele Kinderopvangorganisatie die op dit moment op verschillende locaties in de regio Zaanstreek Kinderopvang aanbiedt voor kinderen van 0-12 jaar. Iedere locatie is met veel zorg en aandacht ingericht. Veiligheid staat bij Babino voorop. Daarnaast zijn de verschillende locaties gezellig en huiselijk ingericht.

De uitbreiding
De locatie zal vanaf 1 juli bestaan uit drie verticale groepen voor Kinderdagverblijf. De babygroep, de dreumesgroep en de peutergroep. Zowel bij de inrichting van de groepsruimtes als het uitvoeren van activiteiten wordt specifiek rekening gehouden met de verschillende leeftijden van de kinderen. Wij hechten veel waarde aan vaste gezichten voor de kinderen en de ouders. Dit vinden wij erg belangrijk voor de vertrouwensband, daarom hebben alle kinderen een eigen mentor.

De locatie
Kinderdagverblijf Babino Assendelft is dagelijks geopend van 07.00 tot 18.30 uur en zal kinderen opvangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De locatie is gevestigd op Dorpsstraat 995b 1566 JD Assendelft. Wilt u onze nieuwe groep komen bekijken bel dan gerust even voor een rondleiding met 075-2020389 of mail ons op info@babino.nl.