ZAANDAM - Naar het theater gaan is voor een grote groep mensen helaas niet vanzelfsprekend. Daar wil het Zaantheater verandering in brengen met ‘Theater voor iedereen’ en geeft daarom vijfduizend kaarten aan mensen die anders niet hadden kunnen komen. Om het theaterbezoek van deze mensen extra feestelijk te maken, trakteert de Noord-Hollandse makelaar Kuijs Reinder Kakes hen samen met verzekeraar NH1816 op 1500 pauzedrankjes.

In 2022 bestaat makelaar en financiële dienstverlener Kuijs Reinder Kakes honderd jaar. Dat betekent feest! Om het jubileumjaar af te trappen trakteert KRK de theaterbezoeker samen met verzekeraar NH1816 op 1500 pauzedrankjes ter waarde van 5.100 euro. Waarom KRK juist het Zaantheater heeft gekozen voor haar eerste jubileumactie, is vanwege haar Zaanse roots. ‘Al bijna een eeuw zijn wij verweven met de regio. Als lokale specialist dragen wij graag bij ons steentje bij. Helemaal door iets moois als theater en entertainment’, aldus algemeen directeur Jacqueline Scholten.

De overige pauzedrankjes worden bekostigd uit de giften van het publiek. Wilt u met uw bedrijf of organisatie ook een gift doen voor ‘Theater voor iedereen’? Neem dan contact op met Angelique Finkers via info@zaantheater.nl.