ZAANDAM - Woensdag 8 juli juli studeerden jaaropleiding studenten van de styling, mode, media en design opleidingen af en exposeerden hun eindopdrachten in een pand aan de Zaanse Hemkade. Kunstzinnig en commercieel, persoonlijk werk en modeshows. Het diverse beeld sprak zeer tot de verbeelding van de genodigden, die verspreid over de dag de werken van de studenten konden bewonderen.

Uniek is dat de studenten de afgelopen maanden verspreid over het land via Zoom begeleiding hebben gekregen en zo ieder tot een zeer persoonlijk en divers geheel zijn gekomen. In zowel de vorm van kledingstukken, stoffen, magazines als ook hele collecties. Geïnspireerd door hun persoonlijke ontwikkeling, als ook door de invloed van de beperkte sociale contacten en maatregelen. Hoe zou ziet dat eruit, vertaald naar mode?

Een bijzondere, kunstzinnig en commerciële expositie met een actuele en persoonlijke thema's. Gefeliciteerd afgestudeerden en op naar een nieuw jaar met nieuwe, enthousiaste, inspirerende studenten bij B Fashion Academy in Amsterdam, Eindhoven en Arnhem!