LANDSMEER - januari… dé maand om elkaar vanuit de grond van je hart een gelukkig, voorspoedig, vrolijk, sprankelend enz. enz. Nieuwjaar te wensen. Nieuwjaar… tijd voor goede voornemens, nieuwe plannen, omgooien van het roer of juist doorgaan op de oude voet. Allemaal beslissingen die je neemt en die, meestal verandering vragen.

Verandering

Weet je dat niets zo moeilijk is als veranderen? Hoeveel gewoontes spelen er geen rol in jouw leven? Allemaal ingesleten gedragingen waar je bijna niet meer van afkomt. En hoe ouder we worden, hoe méér we vasthouden aan gewoontes, wat overigens lang niet altijd góede gewoontes zijn. En uitgerekend nieuwjaarsdag is dé dag bij uitstek om nieuwe ‘goede voornemens’ te maken. Dus… veranderen… Veranderen betekent oude gewoontes loslaten, opgeven en dat kan pijn doen. Probeer je voor te stellen dat je al járen een fervent roker bent? Je weet dat het niet goed is maar oh oh… wat ís het moeilijk om die gewoonte te veranderen. En zo is niet alléén met roken maar met alle veranderingen die je teweeg wilt brengen. Denk bij voorbeeld maar aan je leefstijl? Hoeveel mensen gaan er niet lijnen in januari? Hoe hoeveel teleurstellingen zal dat weer niet opleveren en hoe vaak ga jij weer opnieuw beginnen?

De Eetlijn kan je daarbij helpen. De Eetlijn is geen dieet! Het is een uniek programma waarin alle basisaspecten van een vitaal en gezond leven in een handzaam programma zijn samengebracht. Het is ook een bewustwordingsproces over wat goede voeding voor jouw lichaam doet. Tijdens het programma eet je lekker en gevarieerd. Zelfs meer dan genoeg. Je wordt hierbij ondersteund met tal van heerlijke recepten. GEZOND(er) afvallen zonder het vervelende jojo-effect. Echt waar, het kan!

De Landelijke EetLijn dag

Op donderdag 12 januari a.s. wordt de Landelijke EetLijn dag georganiseerd. Er wordt op diverse plaatsen in Nederland op dezelfde dag informatie gegeven over de relatie tussen voeding en gezondheid en de rol van De EetLijn.

Locatie

Landsmeer:

Locatie Body Control Totaal, Noordeinde 95.
Aanvang 10.00 tot 12.00 uur en om 14.00 uur tot 16.00 uur.
Welkom voor uitleg en een hapje en een drankje. Incl. gratis bodyscan.
Aanmelden via 

anita.otten@deeetlijn.nl

Je EetLijn Gastvrouw/Coach is Anita Otten. 

Wil jij ook beter voor jezelf gaan zorgen? Wil je afvallen, aankomen, GEZOND(er) gaan leven, van je klachten af en weer gaan bruisen van energie? En gun je dat een ander ook?

Kom dan niet alléén maar neem je man/vrouw, broer/zus, vader/moeder, opa/oma, oom/tante, vriend/vriendin, neef/nicht gerust mee!!! Op naar een GEZOND(er) Nederland!

Kijk voor meer info op www.deeetlijn.nl