ZAANSTAD – "Maak werk van zelfvertrouwen" - de maand april staat bij JobOn volledig in het teken van zelfvertrouwen. Gedurende deze maand bieden we workshops, tips en ondersteuning om werkzoekenden te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en professionele doelen te bereiken. Op donderdag 25 april organiseert programmanager Petra van der Vlugt in Zaanstad een leerzame en interactieve workshop over dit onderwerp.

Zelfvertrouwen is essentieel tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan. Het stelt werkzoekenden in staat om met kracht en overtuiging te solliciteren, zichzelf te presenteren en te netwerken. "Bij JobOn zien we dagelijks hoe werkzoekenden worstelen met zelfvertrouwen rond het vinden van een passende baan. Tijdens onze workshops en activiteiten wordt hierover veel gesproken en gedeeld met elkaar, wat al heel waardevol is. Om nog meer mensen vol zelfvertrouwen stappen te laten zetten, besteden we in april extra aandacht aan dit thema met onze campagne 'Maak werk van zelfvertrouwen", aldus Petra van der Vlugt.

Jouw reis naar zelfvertrouwen
Tijdens deze meet-up gaan de deelnemers gezamenlijk aan de slag om (meer) zelfvertrouwen op te bouwen. Het begint met het uitdelen van complimenten en vervolgens wordt er stilgestaan bij (werk)situaties waar de deelnemers trots op zijn. "Tijdens de bijeenkomst krijg je inzicht in je talenten en ontdek je mogelijk verborgen talenten. Ontdek waar jouw krachten liggen en je zult zien dat er meer mogelijk is dan je denkt", aldus Petra.

Aanmelden nog mogelijk
Er zijn nog plekken beschikbaar voor de workshop die plaatsvindt op 25 april van 13.00 tot 15.00 in de bibliotheek voor de Zaanstreek. Meedoen is gratis, aanmelden is een vereiste en kan via: https://jobon.nl/events/maak-werk-van-zelfvertrouwen

Over JobOn
Stichting JobOn is een vrijwilligersorganisatie en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor iedereen die een volgende stap wil zetten in de loopbaan. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten van hun vaardigheden en versterken elkaar ten behoeve van een werkplek die past bij het talent. www.jobon.nl