ZAANDAM - Even geen zin om te koken na een drukke dag of iets te vieren? Dan kun je nu in Zaandam je favoriete McDonald’s producten makkelijk thuis laten bezorgen. McDelivery brengt vanaf vandaag ook in Zaandam de heerlijke snacks en burgers aan de voordeur. Via Uber Eats kunnen Zaandammers de iconische burger, klassieke

Franse Frietjes of een menu van McDonald’s makkelijk bestellen om thuis van te genieten.
Franchisenemer Peter de Groot is blij met de introductie van McDelivery: “Het is geweldig dat we onze gasten nu overal blij kunnen maken met al het lekkers wat wij te bieden hebben. Want wat is er nou beter dan je favoriete burger op je lievelingsplek: thuis?”

Bij de start wordt nog niet in heel Zaandam bezorgd. Peter de Groot licht toe: “We bezorgen momenteel alleen in de wijken die binnen het bezorggebied rondom onze restaurants vallen, zodat wij samen met Uber Eats de kwaliteit en snelheid kunnen waarborgen.”

“McDelivery is ontzettend populair”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Nederlanders hebben de McDonald’s smaak ook thuis helemaal te pakken en laten steeds vaker het spontane geluksmomentje, dat wij ook in onze restaurants bieden, thuisbezorgen. Onze iconische producten doen het vooral goed: de Big Mac en de Chicken McNuggets worden het meest besteld via McDelivery. We vinden het geweldig dat bewoners van Zaandam nu ook thuis van deze klassiekers en al onze andere producten kunnen gaan genieten!”

Uber Eats
McDelivery bestellingen worden bezorgd door Uber Eats. “Het is fantastisch dat we de iconische producten van McDonald’s nu ook in Zaandam kunnen bezorgen”, aldus Aukeline Tolman, General Manager bij Uber Eats. “We doen er alles aan om te zorgen dat een bestelling thuis net zo lekker smaakt als in een restaurant. Daarom worden bestellingen altijd direct naar een gast gebracht en gebruiken we speciale bezorgtassen die de bestelling warm houden.”

Hoe werkt het?
Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant dat bij hem of haar thuis bezorgt, bestelt zijn of haar favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Om de lancering van McDelivery in Zaandam te vieren krijgen Zaandammers met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu €7.50 korting op de eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van €15). Geldig tot en met 30-09-2020. Niet geldig in combinatie met andere promocodes.