WORMER - Burnout, depressie, stress of stress gerelateerde klachten? Mindfulness in de Zaanstreek is het adres voor ontspanning. Er wordt gewerkt met het unieke 3M concept. Dit houdt in: Mindfulness, Meditatie en Massage.

Mirjam Everhard van Mindfulness in de Zaanstreek is een expert op het gebied van stress en stress gerelateerde klachten. Ze ontwikkelde daarvoor het 3M concept. Als hbo geschoold massage therapeut en mindfulness trainer, weet zij als geen ander wat stress met iemand kan doen. In deze hectische tijd, waarin er veel van ons wordt verwacht, zien we klachten als burnout, depressie en stress gerelateerde klachten schrikbarend toe nemen.

Mindfulness (8 weekse training) leert je technieken om je hoofd er helemaal bij te houden. Minder malen, minder piekeren en niet meteen je oordeel klaar te hebben. De dingen te zien voor wat ze zijn, te accepteren voor wat ze zijn. Wat vervelend is kun je niet altijd veranderen, maar je kunt er wel anders naar kijken.  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een 8 weekse training zeer goed werkt bij veel uiteenlopende klachten. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan  chronische pijnklachten, depressie of een burn-out. Ook als je geen klachten hebt is deze training een prima ondersteuning in je dagelijkse bezigheden.

Meditatie is een onderdeel van de mindfulness training. Meditatie is absoluut niet zweverig. Je houdt je hoofd er helemaal bij. Massage is tijd nemen voor je zelf. Tijd om weer helemaal op te laden en te ontspannen.

Het 3M concept zorgt voor de ontspanning die jij zo hard nodig hebt. Je bent het waard!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met:

mirjam@praktijkdelilalotus.nl
T: 06 33974545
www.mindfulnessindezaanstreek.nl
www.praktijkdelilalotus.nl

De Lely 19 
1531 RE Wormer.