PURMEREND - De huidige arbeidsmarkt vraagt om een nieuwe manier van solliciteren. Maar hoe pak je dat? Hoe zorg je dat je opvalt en hoe zorg je dat je een goede eerste indruk achterlaat?

Wil je hier alles over weten en leren, kom dan op donderdag 31 augustus van 9:00 - 13:00 uur naar de Bibliotheek Purmerend op de Waterlandlaan 40. Tijdens haar zomertour organiseert Netwerkcafé Zaanstad daar in samenwerking met de Walk&Talk in de Bibliotheek in Purmerend alweer de 5e bijeenkomst voor de regio Zaanstreek-Waterland. Het thema is deze keer ‘Zet jezelf in de spotlight!’.

Het programma wordt ingeleid door Agnes Bak van de Waterlandse Uitdaging. In deze bijeenkomst leer je alles over het nieuwe solliciteren. Aan bod komen je LinkedIn-profiel, video-solliciteren, netwerken, de voorbereiding op je sollicitatie en het sollicitatiegesprek. Centraal staat netwerken en je meerwaarde laten zien aan potentiële werkgevers of opdrachtgevers. Want dat is waar het bij het nieuwe solliciteren om gaat. Kom dus naar het Netwerkcafé en laat je inspireren door onze sprekers en leer hoe je dit aanpakt.

Interesse? Informatie over het volledige programma vind je op www.netwerkcafezaanstad.nl. Ook kan je je hier aanmelden (noodzakelijk). Deelname is gratis. Verzeker jezelf van een plaats want het aantal deelnemers is beperkt en vol is vol!Wanneer: donderdag 31 augustus 2017, inloop 09:00-09:30, start programma 09:30, einde 13:00 uur

Waar: Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40, 1441 MP Purmerend

Netwerkcafé Zaanstad is een initiatief van ‘Stichting Werken voor Elkaar’.