ASSENDELFT - Albert Heijn Assendelft Dorpsstraat is de laatste supermarkt van de in totaal 38 winkels die Albert Heijn heeft overgenomen van DEEN. Vandaag ging deze nieuwe winkel open. Supermarktmanager Bert Lek: “Klanten wilden deze gebeurtenis graag met ons meemaken. Ze zijn onder de indruk. We krijgen enthousiaste reacties!” De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.

CEO Marit van Egmond was aanwezig bij de opening: “We kijken met veel plezier terug op een geslaagde ombouwperiode die 22 september van start ging. Alle winkels zijn prachtig geworden. Bovendien is het fijn om te merken dat onze nieuwe collega’s en nieuwe klanten zich snel thuis voelen bij Albert Heijn.”

Heel veel vers

Albert Heijn Assendelft Dorpsstraat heeft het allernieuwste winkelconcept met extra aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. De winkel biedt keuze uit heel veel groente en fruit, onder meer afkomstig uit Noord-Holland. Ook is er een groot biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten.

Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij heeft behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Extra services
De nieuwe winkel is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Bert Lek: “Als je liever bij de reguliere kassa wil afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. De winkel biedt extra services, onder andere een afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Bonus en Prijsfavorieten
Klanten hebben bij Albert Heijn veel keuze in prijs. De bekende A-merken zijn er, evenals de voordelige AH Huismerken. In de winkel vind je ook Prijsfavorieten, producten van topkwaliteit met altijd een lage prijs. Ze zijn herkenbaar aan het blauwe duimpje. “Bovendien hebben we elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager. Albert Heijn aan de Dorpsstraat 537a in Assendelft is open van maandag tot en met zondag van 8:00 tot 21:00 uur. De winkel is tijdelijk op alle dagen tot 20:00 uur geopend.