ZAANDAM - Ondernemer Rogier Sibie opent een tweede Etos in Zaandam. Deze winkel is ingericht volgens de allerlaatste formule en bevindt zich aan de Zorgboulevard bij het ZMC. Woensdag 6 december gaat Etos om 11:00 uur open, gelijktijdig met de nieuwe Albert Heijn XL en een nieuwe Gall & Gall. Rogier Sibie knipt, samen met echtgenote Jennifer en dochters Puk en Jet, het lintje door en opent zo officieel de nieuwe Etos. Het wordt een groot feest en iedereen is van harte welkom om dit mee te vieren.

“Bij onze nieuwe winkel krijgen klanten op de openingsdag gratis producten”, zegt Rogier Sibie. “Bij besteding van vijf euro een product van het Etos eigen merk, bij 15 euro geven we een handige big shopper weg.” Ook op zaterdag 9 december is het extra gezellig bij Etos. Dan is er een evenement dat geheel in het teken staat van make-up en verzorging. Klanten kunnen bij de visagist een beautyadvies en een makeover krijgen.

65 jaar Zaanstreek

Rogier Sibie stamt uit een ondernemersfamilie die al zo’n 65 jaar een drogisterij in de Zaanstreek heeft. “Mijn opa startte in Koog aan de Zaan. We hebben drogisterijen gehad in onder andere Poelenburg. Sinds 1998 zitten we aan de Vrieschgroenstraat en nu komt dan deze Etos aan de Zorgboulevard erbij.” Zijn nieuwe winkel heeft een moderne uitstraling. Het assortiment biedt uitgebreide keuze voor elke portemonnee. Opvallend is de beauty- en geurenafdeling, met nieuwe en bekende merken. Klanten kunnen daar ook volop inspiratie opdoen over nieuwe stijlen. “Natuurlijk geven we iedereen graag advies over beauty en huidverzorging. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze medewerkers veel vertellen.” In Etos is de decembersfeer al duidelijk merkbaar. Klanten vinden er bijzondere cadeausets en andere leuke cadeauartikelen. “Uiteraard pakken we alle aankopen meteen feestelijk in.”

Over Etos
Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. We geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig eigen merk. Dat klanten Etos waarderen, blijkt uit de diverse prijzen die Etos gewonnen heeft. Zo zijn we verkozen tot ‘Beste Winkelketen van 2016-2017’ in de categorie ‘Drogist’. Beste Winkelketen van Nederland is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Ook is Etos al 6 keer verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland’. Etos werd in 1919 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Philips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Ahold/Delhaize.