ZAANDAM - Het Kapiteinskoor geniet bekendheid door heel Nederland. Er zijn in het verleden zelfs optredens gedaan in Rostock (Duitsland), de Weissensee (Oostenrijk), Kaapstad (Zuid-Afrika), Gent (België) maar ook vele zorginstellingen, Zingen aan de Zaan, De Kwaker Westzaan, Bullekerk met Laurens van Rooyen, Sail Hichtum (Friesland), van dorp tot kust in Bakkum, Dag van de Binnenvaart Zaandam, Koningsdag viering, Havenfestival IJmuiden, Shantydag Akkrum (Friesland), feest op het eiland De Woude (Alkmaardermeer), Feadship Heritage Vloot Zaandam, Havendagen Den Helder, Jan Haring Race Monnickendam, Zomertijd Enkhuizen, Dam tot Dam wandeltocht, Ouderenbond Midden Beemster en het Nieuwjaarconcert. En natuurlijk niet te vergeten, de jaarlijkse Sinterklaastoer, met de enige echte Sinterklaas.

Naast de vele optredens, toch altijd zo ongeveer 25 à 30 per jaar, heeft het Kapiteinskoor jaarlijks twee mega evenementen. Iedereen herinnert zich wel de volgepakte Kapiteinshut op Koningsdag. En elk jaar is er wel een Nieuwjaarsconcert.

Maar de Kapiteinshut bestaat niet meer en we repeteren tegenwoordig (sinds mei 2022) in Het Tolhuys aan de Zaan, Westzijde 216. Er is daar voldoende ruimte dus we gaan dit jaar er weer volop tegenaan en houden daar dus onze nieuwe Nieuwjaarsreceptie.

Evenals de repetities is ook deze Nieuwjaarsreceptie openbaar. U bent dus van harte welkom in het Tolhuys Aan de Zaan.

Niet vergeten: Nieuwjaarsreceptie op 28 januari 2023 dus, aan de Zaan in het Tolhuys.