ZAANDAM - Kinderen uit Oekraïne van 2 tot 12 jaar kunnen vanaf maandag 4 april worden ingeschreven voor onderwijs of kinderopvang op De Kernschool, locatie Panneroodstraat 3 in Zaandam. De dag na inschrijving kunnen zij al starten op deze locatie. Op de volgende dagen wordt er onderwijs verzorgd: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur. De kinderopvang Babino is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Openingstijden voor inschrijving De Panneroodstraat 3 in Zaandam is op maandag 4 april geopend van 09.00 tot 15.00 uur, de kinderopvang is aanwezig van 09.00 tot 12.00 uur. De inschrijving duurt ongeveer drie kwartier. Ouders/verzorgers kunnen deze dag ook rondgeleid worden in het gebouw, om te zien waar hun kind(eren) op school komen.

Onderwijs aan nieuwkomers Leerlingen die nieuw zijn in Nederland gaan naar speciale scholen voor onderwijs aan nieuwkomers. In Zaanstad is dat De Kernschool, waarvan Zaan Primair penvoerder is. Kinderen in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar kunnen zich wenden tot de Internationale Schakelklas, via: a.hoek@isk-zaanstad.nl.

Voor meer informatie over inschrijving voor De Kernschool, stuur een mail aan info@kernschool.nl. Voor inschrijvingen voor de kinderopvang, stuur een mail naar info@babino.nl.