NAARDEN - Bootveiling.com heeft de opdracht om diverse boten te verkopen. Al sinds 2005 verkoopt Bootveiling.com als enige 100% Nautisch veilinghuis boten en is vooral in Nederland en België bekent om de veilingen die ze organiseert voor particulieren en jachtmakelaars.

De opdracht van Bootveiling.com is om te zorgen dat deze 10 boten opnieuw in de vaart genomen worden. Er worden verschillende typen boten aangeboden zoals sloepen, schippersvletten, open boten, reddingssloepen en speedboten. Alle schepen liggen opgeslagen in een loods in Zaandam. Naast deze 10 boten bevat de mei veiling nog 11 boten zodat er voor iedere watersporter en elke beurs iets bij zit.

De boten zijn goed onderhouden en de motoren van de boten zijn werkzaam zodat je er zo mee kan wegvaren. Alle boten starten met een laag openingsbod en worden onder voorbehoud van gunning verkocht aan de hoogste bieders. Op dit moment kan je voor € 1.000,- plus veilingkosten bieden op een sloep. Een mooie kans voor iedereen die betaalbaar wil varen dit seizoen. Bootveiling.com adviseert wel iedereen die geïntereseerd is om een boot te kopen deze op vrijdag 17 mei of zaterdag 18 mei tussen 11 en 14 uur te bezichtigen in Zaandam. De schepen worden voetstoots verkocht in de staat waarin ze zich bevinden. De koper zal zelf moeten zorgen voor het ophalen na gunning. Registatie op de website van Bootveiling.com is altijd gratis en iedereen kan meebieden.

Kijken is mogelijk op 17 en 18 mei 2019 van 11.00-14.00 uur.De veiling sluit op maandagavond 27 mei 2019 vanaf 20.00 uur.Ophalen na gunning binnen 7 dagen.

Bootveiling.com wil op deze positieve wijze bijdrage aan varen in Nederland door zowel sloepen, vletten en speedboten nieuwe eigenaren te geven. Door een veiling te organiseren worden boten weer in de vaart genomen en krijgen ze een nieuwe kans.

Alle informatie is te vinden op Bootveiling.com